Terug

De Top 10 Heerlijkste Franse Worstvariaties van De Worst Groothandel

De Top 10 Heerlijkste Franse Worstvariaties van De Worst Groothandel

Pittig of mild, gevuld of gerold, kaas of knoflook? Wanneer je uit meer dan veertig verschillende worstsoorten jouw favoriet wilt ontdekken, staat er een smaakavontuur voor je klaar. Gelukkig kennen wij bij De Worst Groothandel precies de smaken waar onze klanten van genieten. Ze zijn allemaal opgenomen in onze top 10 van Franse worsten. In deze lijst vind je niet alleen onze populairste saucissons, maar ook verrukkelijke suggesties die bij iedere smaakliefhebber in de smaak zullen vallen.

  1. Bleu d’AuvergneMet overtuiging bovenaan als meest geliefde variant bij De Worst Groothandel. Klanten omschrijven de Bleu d’Auvergne als "de smaak van vakantie" en dat is volkomen terecht! In tegenstelling tot de typische scherpe en overheersende blauwaderkazen, presenteert deze saucisson juist een romige kaassmaak. Zelfs voor degenen die geen fan zijn van schimmelkazen, is dit een heerlijke keuze. Mocht je toch voor meer pit gaan, kies dan voor de droge worst met Roquefort. Verkiezen je klanten een milde smaak, dan bieden we ook droge worst met Comté kaas.

  2. Droge worst met knoflook Een echte allemansvriend: de knoflookworst! Deze klassieke smaakmaker is door heel Europa geliefd om de heerlijkste worsten te creëren. Zo proef je knoflook bijvoorbeeld in Italiaanse salami en Spaanse chorizo. Als je daarvan houdt, zul je zeker genieten van onze knoflooksaucisson. Let wel op, het is vooral een hit als iedereen in het gezelschap ervan geniet. Valt deze worst in de smaak en ben je opzoek naar een kruidige variatie? Ga dan voor de Droge worst met Daslook

  3. Droge worst met walnoot Een zalig samenspel van een zachte worstplak en een knapperige noot. De beste borrelplanken combineren verschillende smaken en texturen, en deze worst met noten is een extra bijzondere toevoeging. Goed gevuld met walnoten voor een heerlijk nootachtige en romige smaak. Elke plak biedt een verrassing door de hele stukken walnoot.

  4. Droge worst met peper Pittigheid op je bord! Als je van wat meer scherpte houdt, is de droge worst met peper jouw keuze voor de borrel. Deze naturel worst is omhuld met zwarte peper, wat zorgt voor een knapperige, pittige buitenkant en een zachte binnenkant. De kruidige nasmaak blijft lang hangen en is bijna onweerstaanbaar.

  5. Droge worst met gerookt spek Meer vlees betekent meer smaak! Deze worst zit vol met stukjes gerookt spek, bekend als lardons in de Franse keuken. Deze zijn sappiger en vettiger dan gewoon spek, wat resulteert in een knapperige buitenkant en een boterzachte binnenkant. Zijn zoute karakter maakt hem perfect te combineren met een glas volle witte wijn, zoals Chardonnay.

  6. Droge worst met 5 pepers Voor wie iets milder wil dan de worst met zwarte peper, is deze aromatische pepersaucisson een heerlijke keuze. Met vijf verschillende soorten hele peperbessen is elke hap anders van smaak: soms pittig, soms mild en altijd kruidig. En voor wie wel houdt van wat pit maar niet van peper, raden we onze droge worst met mosterdzaad aan.

  7. Droge worst met eekhoorntjesbroodCèpes, eekhoorntjesbrood of porcini: deze wilde paddenstoel is een echte delicatesse. Een aardse, nootachtige smaak die perfect combineert met varkensvlees. Onze droge worst met eekhoorntjesbrood krijgt zijn volle, nootachtige smaak dankzij verse paddenstoelen en een olie van eekhoorntjesbrood. Een match made in heaven!

  8. Droge worst met groene kruidenEen zorgvuldig gedroogde worst omringd door de aroma's van herbes de Provence: pure verwennerij. Rozemarijn en tijm aan de buitenkant onthullen de wilde smaken voordat je zelfs maar een plak hebt aangesneden. 

  9. Droge worst met kerrie Een zonnig verschijning op je bord: een worst zo geel als een kanariepietje! De saucisson is naturel vanbinnen en royaal gerold in kerriekruiden aan de buitenkant. Dit specerijenmengsel van onder andere kurkuma, gember en piment geeft de worst een volle en verwarmende smaak.

  10. Droge worst met piment d’Espelette Daag je smaakpapillen uit met de meest pikante worst uit ons assortiment! Deze saucisson bevat 5% Piment d’Espelette, een smaakvolle peper die vergelijkbaar scherp is als de jalapeño. Hierdoor krijgt de worst een krachtige en volle smaak, met een aangename pittige nasmaak. Geniet ervan met een versgetapt biertje.

Welke van deze heerlijke creaties je ook kiest, je bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een rijke smaakervaring. Bij De Worst Groothandel hebben we de perfecte Franse worsten voor iedere smaak en gelegenheid. Bekijk ons assortiment en geniet van een smakelijke toevoeging aan jouw delicatessenwinkel of kaasspeciaalzaak!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »