Terug

DEZE ZOMER: GEKOELDE LEVERING - BESTEL UITERLIJK OP DINSDAG VOOR LEVERING DEZELFDE WEEK

Italiaanse droge worsten

Nieuw in ons assortiment Italiaanse Salami met ons eigen merk SIGNOR SALAMI! In 6 verschillende smaken van 180 gram per stuk vacuum verpakt. 

Italiaanse droge worsten

Salami rechtstreeks van de maker uit Noord-Italie.

Het juiste recept begint met de keuze van de grondstof, waarop onze worstmaker Andrea geen compromissen sluiten: we gebruiken alleen pancetta van 'Suino pesante' varkens die geboren, getogen en gefokt zijn in Italië en bestemd zijn voor de productie van prosciutto crudo. Deze varkens geven het lekkerste vlees en de edelste pancetta, die we combineren volgens een basisrecept: gemengd met goed zout en peper, want echte salami moet naar salami smaken, niet naar kruiden.

'Want echte salami moet naar salami smaken, niet naar kruiden'

Onze worstmaker Andrea is na dertig jaar experimenteren en het verwerven van directe kennis van dit kostbare ruwe ingrediënt, ervan overtuigd dat panera van Suino pesante varkens die geboren, getogen en gefokt zijn in Italië het beste deel is voor het maken van salami. Panera staat ook bekend als "trito di banco" (letterlijk: "tegengehakt") en is een kostbaar vlees dat wordt verkregen uit de gestreepte spier die van de buik naar de dij loopt. Vanaf het begin presenteert panera de juiste balans tussen rood vlees en vet, de pancetta, die de essentiële ingrediënten van al onze salami's zijn.

Zacht en delicaat, het heeft geen aderen en is zeer "droog": deze kenmerken maken het perfect voor het hakken, vullen en rijpen om salami's te maken met een uitstekende textuur en smaak.

Al 3 generaties de beste salami's gecombineerd met de nieuwste technologie

Geboren uit traditie om de beste salami te maken, om deze te verheffen en te verbeteren met behulp van de meest geavanceerde technologieën. Zo streven ze er naar om zo duurzaam mogelijk te produceren door bijvoorbeeld gebruik te maken van zonnepanelen, waardoor meer dan 70% van hun energiecapaciteit wordt opgewerkt door de zon. 

Het is een bloeiend ambachtelijk erfgoed dat trots is op zijn vak. Artisinaal geproduceerd, maar toch klaar om te groeien en op te schalen.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »