Terug

Gemakkelijk en snel bestellen via je mobiel

Gemakkelijk en snel bestellen via je mobiel

Als ondernemer sta je het liefste zo veel mogelijk in de winkel tussen jouw klanten. Bestellingen doen op de computer komt daarom vaak ongelegen. Met de webApp van de Worstgroothandel geef je gemakkelijk en snel jouw bestelling door.

Wat is een WebApp?

Webapplicatie is een term die wordt gebruikt voor een website die zowel op een computer als op een mobiel optimaal opereert. Hierdoor is de informatie op je mobiel en op de pc altijd hetzelfde. Je vindt hier dezelfde producten en categorieën als op de pc.

Het enige verschil is: Een website op jouw telefoon heb je snel bij de hand! Makkelijk dus als je wilt bestellen.

Hoe installeer ik de WebApp?

Het installeren van de mobiele website is eenvoudig. We nemen het stap voor stap met je door. Dit doen we zowel voor een Iphone als voor een smartphone die draait op android zoals een Samsung.

Installeren op een Iphone:

Stap 1: Ga via Safari (internet) naar de website www.deworstgroothandel.nl. Zorg ervoor dat dit GEEN incognito site is. Dat werkt niet.

Stap 2: Kijk onderin het scherm. Klik hierbij op het 'delen' knopje. Dit is een vierkantje met een pijltje naar boven. 

Stap 3: Je krijgt een menu te zien met onder andere een aantal contacten. Scroll een beetje naar beneden en klik op 'Zet op beginscherm'.

Stap 4: Je ziet nu een nieuw scherm. Je kunt hier eventueel de naam aanpassen naar bijvoorbeeld: 'De Worstgroothandel' of 'Worsten bestellen'. Dit zodat het voor jou duidelijk is. Sluit af met het rechtsbovenin klikken op 'Voeg toe'. 

Stap 5: Dat was het! Je hebt nu een icoontje met het logo van De Worstgroothandel op jouw beginscherm staan. Je bent nu klaar om mobiel te bestellen! 

WebApp installeren op een Iphone 

Installeren op een Android smartphone. 

Stap 1: Ga via Chrome (internet) naar de website www.deworstgroothandel.nl. Zorg ervoor dat dit GEEN incognito site is. Dat werkt niet.

Stap 2: Klik bovenin het scherm op de drie stipjes. Je zult nu een menu in beeld zien.

Stap 3: Scroll een beetje naar beneden en klik op 'Toevoegen aan startscherm'.

Stap 4: Je ziet nu een popup schermpje. Je kunt hier eventueel de naam aanpassen naar bijvoorbeeld: 'De Worstgroothandel' of 'Worsten bestellen'. Dit zodat het voor jou duidelijk is. Sluit af met het klikken op 'Toevoegen'. 

Stap 5: Dat was het! Je hebt nu een icoontje met het logo van De worstgroothandel op jouw beginscherm staan. Je bent nu klaar om mobiel te bestellen! 

WebApp installeren op een Android smartphone

Hoe gebruik je de App?

Het gebruik van de mobiele applicatie van De Worstgroothandel is eenvoudig in gebruik. De balk onderin je scherm de basis van de website. 

Met de zoekfunctie geef je jouw klant direct antwoord op de vraag of je aan die ene smaak worst kunt komen.

Wanneer je inlogt heb je al jouw gegevens direct bij de hand, via het menu browse je snel door onze categorieën en maak je in no time een order aan. 

Via jouw account maak je gemakkelijk een ticket aan mocht je vragen hebben over een order of levering. Dit is de snelste manier om met de klantenservice te communiceren.

Meer weten over de mogelijkheden? We praten je graag bij. 

Neem je contact op met onze klantenservice via +31 10 3070674

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »