Terug

Italiaanse Salami bij De Worstgroothandel: Ontdek Signor Salame

Italiaanse Salami bij De Worstgroothandel: Ontdek Signor Salame

Bij De Worstgroothandel zijn we trots om ons nieuwste merk, onze producent, aan ons assortiment toe te voegen. Met trots presenteren we zes authentieke Italiaanse salami's, een eerbetoon aan de rijke Italiaanse culinaire traditie. Deze echte salami's zijn een waardevolle toevoeging aan onze selectie Italiaanse delicatessen, en we willen enkele bijzondere aspecten van deze heerlijke producten met jullie delen.

Over de Producent: Ambachtelijk Meesterschap van Armini

Onze producent staat voor vakmanschap van de hoogste kwaliteit en heeft een erfenis die drie generaties teruggaat. Vandaag de dag is onze producent een moderne salamifabriek waar traditie en geavanceerde technologie samenkomen. Elk proces wordt persoonlijk gecontroleerd door de eigenaren, die de knowhow van drie generaties slagers in elk aspect van hun producten verwerken. De combinatie van ambachtelijk meesterschap en moderne technologie zorgt voor een onberispelijke kwaliteit en maakt hun salami's internationaal erkend.

Over de Smaak: Eenvoud en Verfijning in Elk Stuk

Onze Italiaanse Salami's worden met liefde en passie bereid door onze producent. Met een verscheidenheid aan smaken, waaronder truffelsalami, salami met knoflook, salami met pistache en meer, bieden ze een betoverende reis voor de smaakpapillen.

Deze salami's zijn vrij van gluten, GGO's en melkderivaten, en zijn 100% Italiaans vlees. Het streven van de producent is eenvoudig en heerlijk: "salami moet smaken naar salami, niet naar specerijen."

Elke salami is een meesterwerk van vakmanschap en verfijning, met nobele en volle smaken die de ware geest van Italië tot uiting brengen.

 

"Salami moet smaken naar salami, niet naar specerijen."

 

Verschil tussen Fuet, Saucisson en Salami: Subtiele Nuances

In theorie zijn er geen significante verschillen tussen Spaanse Fuet, Franse saucisson sec en Italiaanse Salami; ze zijn allemaal vertalingen van "droge worst". Echter, kleine nuances in vorm, gebruikelijk gewicht en gebruikte kruiden onderscheiden ze van elkaar. Onze Italiaanse Salami van Signor Salame biedt unieke smaakprofielen die de Italiaanse culinaire traditie eer aandoen.

Italiaanse Salami: Een Culinair Geschenk

Onze Italiaanse salami's zijn niet alleen heerlijk om van te genieten, maar ook perfect voor gebruik in speciale pakketten zoals kerstpakketten, relatiegeschenken of borrelpakketten. De smaken van truffel, knoflook, pistache en meer voegen een onderscheidende en elegante touch toe aan elke culinaire creatie.

Bekijk onze unieke selectie Italiaanse Salami's:

  • Salami met knoflook: Een verrukkelijke combinatie van kruiden en knoflook die je smaakpapillen zal prikkelen. Proef de rijke smaak en bestel nu: Salami met knoflook.

  • Salami met pistache: Een smaakvolle mix van Italiaanse worst en heerlijke pistachenoten. Een ware traktatie voor fijnproevers! Ontdek deze lekkernij hier: Salami met pistache.

  • Salami naturel: De klassieke salami met een authentieke Italiaanse smaak. Perfect om van te genieten op elk moment. Bestel nu: Salami naturel.

  • Salami met witte truffel: Een elegante en delicate truffelsalami die de essentie van de Italiaanse keuken vastlegt. Verrijk je culinaire ervaring hier: Salami met witte truffel.

  • Salami met Barolo: Een smaakvolle salami doordrenkt met de verfijnde smaak van Barolo wijn. Ontdek de rijke aroma's hier: Salami met Barolo.

  • Salame Peperoncino: Voor degenen die van pit houden, bieden we onze Salame Peperoncino. Geniet van een vurige smaakbeleving: Salame Peperoncino.

Over Onze Samenwerking: Kwaliteit en Flexibiliteit

De Worst Groothandel onderhoudt direct contact met de producent in Italië, waardoor we snel kunnen schakelen bij grotere aanvragen en altijd een optimaal assortiment op voorraad hebben. Onze salami's hebben een uitstekende THT (tenminste houdbaar tot) van wel 8 maanden, dankzij het werken zonder tussenpartijen. We waarborgen de versheid van onze producten, verpakt in vacuüm, zodat je altijd kunt genieten van de beste kwaliteit.

Wat kan dit jou opleveren: Een Perfecte Aanvulling

Signor Salame's salami's zijn een prachtige aanvulling op jouw assortiment. De vacuum verpakte worsten behouden hun uitmuntende kwaliteit en hebben een lange houdbaarheid. Deze eigenschappen maken ze uitermate geschikt om te verwerken in kerstpakketten en als smaakvol geschenk voor fijnproevers. Je klanten zullen blij zijn met de eenvoudige allergie- en dieetkenmerken: glutenvrij, GGO-vrij, en vrij van meel en melkderivaten.

Met een adviesprijs van 5,99 euro per stuk incl. BTW, raden wij aan de salami's als set van 3 te verkopen met een combinatieprijs van 15 euro incl. BTW, om de verkoop te stimuleren.

Laat je klanten zich verwennen door de rijke en verfijnde smaak van Italiaanse Salami van Signor Salame. Voeg deze culinaire schatten toe aan jouw winkel en geniet van de positieve reacties van je klanten op deze heerlijke nieuwe toevoeging aan je assortiment. Italiaanse Salami bij De Worstgroothandel is een onmisbaar ingrediënt voor een geslaagd culinair avontuur!

Italiaanse Salami bij De Worstgroothandel: Een Culinair Avontuur

Bij De Worstgroothandel zijn we trots om ons nieuwste merk, onze producent, aan ons assortiment toe te voegen. Met passie presenteren we zes authentieke Italiaanse salami's, een eerbetoon aan de rijke Italiaanse culinaire traditie. Deze echte salami's zijn een waardevolle toevoeging aan onze selectie Italiaanse delicatessen, en we willen enkele bijzondere aspecten van deze heerlijke producten met jullie delen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »