Gedroogde worst met rode wijn & sjalot
Droge worst met rode wijn & sjalot - Saucisson au vin et echalotes.
De diepe zachte smaak van rode wijn maakt de worst licht zoet en de sjalotjes geven de worst een scherpe frisheid en lichtzoete smaak.
Lees de volledige productomschrijving
Samenstelling Franse worst met Rode wijn & Sjalot
De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. 150 gram varkensvlees, 10 ml wijn en 5 gram sjalotten wordt gebruikt voor 100 gram eindproduct.
Ingrediënten:
Varkensvlees (EU-oorsprong), natuurlijk varkensdarm, wijn, sjalotten, zout, lactose, dextrose, knoflook, specerijen, suiker, fermenten, sulfieten.
Conserveringsmiddelen: E252, E250.
Voedingswaarden per 100 gram:
Allergenen:
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. De Franse worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.
Schimmel op de worst:
Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product. Voor meer uitleg over de schimmel verwijzen wij graag naar onze blog: De Worstgroothandel - Schimmelvorming op droge worst
Houdbaarheid van de droge worsten:
Buiten de koeling zijn de droge worsten twee maanden houdbaar. Dichte dozen kunnen het best bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.
Overige informatie:
De Worst Groothandel is de specialist in import van gedroogde vleeswaren en charcuterie. Bekijk nu ons brede assortiment aan Worsten, Snijwaren en Delicatessen uit onder andere Frankrijk en Spanje.