Gedroogde worst van fazant met cognac
Worst met fazant-cognac - Saucisson faisan et cognac
Gemaakt van varkensvlees en fazant met een vleugje cognac. Dit geeft de worst een rijke luxe smaak en een licht zoetige nasmaak van het klassieke Franse distillaat.
Lees de volledige productomschrijving
Samenstelling Franse worst fazant en cognac
De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. 140 gram varkensvlees, 10 gram fazant en 3 ml cognac wordt gebruikt voor 100 gram eindproduct.
Ingrediënten:
Varkensvlees 87%(EU-oorsprong), fazantvlees 6,2%(EU-oorsprong), natuurlijk varkensdarm, zout, lactose, cognac 1,8% , dextrose, knoflook, specerijen, suiker, fermenten.
Conserveringsmiddelen: E252, E250.
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie: 1478Kj (356Kcal)
Vetten: 26,1g waarvan verzadigd: 9g
Koolhydraten: 2g waarvan suikers: 1,9g
Eiwitten: 28,1g
Zout: 4,4g
Allergenen:
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. De Franse worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.
Schimmel op de worst:
Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product. Voor meer uitleg over de schimmel verwijzen wij graag naar onze blog: De Worstgroothandel - Schimmelvorming op droge worst
Houdbaarheid van de droge worsten:
Buiten de koeling zijn de droge worsten twee maanden houdbaar. Dichte dozen kunnen het best bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.
Overige informatie:
Land van Herkomst: Frankrijk
Kleur touwtje: Wit / Rood
Merk: Eigen import
De Worst Groothandel is de specialist in import van gedroogde vleeswaren en charcuterie. Bekijk nu ons brede assortiment aan Worsten, Snijwaren en Delicatessen uit onder andere Frankrijk en Spanje.