Gedroogde worst Le Montbrisonnais
De droge worst met Le Montbrisonnais smaakt als een romige roquefortkaas. Maar liefst 12% kaas is verwerkt in deze worst. Dit is ongeveer 4 keer de normale hoeveelheid. Perfect voor de echte kaasliefhebbers dus!
Lees de volledige productomschrijving
Le Monbrisonnais
De droge worst met Le Monbrisonnais is een unieke combinatie tussen onze eigen producent, Maison Chillet en kaasproducent en raffinaderij Maison Mons. De Le Monbrissonnais smaakt als een romige roquefortkaas. Maar liefst 12% kaas is verwerkt in een worst. Dit is ongeveer 4 keer de normale hoeveelheid. Perfect voor de echte kaasliefhebbers dus!
De worsten wegen ongeveer 350 tot 400 gram per stuk. Dit zorgt dat de worst lang smeuig blijft en uw klanten er lang van kunnen genieten. U kunt de worsten zowel per stuk kopen of per tien.
Achtergrondinformatie voor uw medewerkers
De geschiedenis van kaas en vleeswaren gaat ver terug, toen de wei (het restproduct bij het maken van kaas) werd gebruikt als voer voor onze vrienden, de varkens. Melkveehouderijen en varkensstallen bevonden zich vaak in dezelfde gemeente, waardoor deze wei op nobele wijze gerecycled kon worden.
Door deze samenwerkingen werden de producten van beide bedrijven vaak onder hetzelfde dak verkocht. Het was dan ook maar een kwestie van tijd tot deze producten gecombineerd zouden worden.
Nu, bijna 150 jaar aan ervaring later, slaan onze eigen producent 'Maison Chillet' en kaasproducent en raffinaderij 'Maison Mons' de handen wederom ineen met drie fantastische producten. Het verwerken van deze eerste klas kazen heeft een geweldig resultaat opgeleverd waarbij het water in de mond loopt.
De hoeveelheid kaas dat verwerkt is in de worst is opmerkelijk. Dit is namelijk tot wel vier keer zo veel als gebruikelijk. De smaken in de worst zijn daardoor nog intenser en zal ook de echte kaasliefhebbers hiervoor doen terugkomen.