Franse gedroogde worst Le Caprin
De droge worst Le Caprin. De worst is gemaakt met 10% Tomme Tressée, een sterke en romige geitenkaas. Driemaal zo veel kaas als gebruikelijk. Een aanrader voor de liefhebbers van (geiten) kaas
Lees de volledige productomschrijving
Samenstelling Franse kaas worst 'Le Caprin'
De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. 150 gram varkensvlees en 15 gram Tomme Tressée geitenkaas wordt gebruikt voor 100 gram eindproduct.
Ingrediënten:
Varkensvlees (EU-oorsprong), Tomme Tressée 8%, zout, lactose, dextrose, kruiden, natuurlijke varkensdarm.
Conserveringsmiddelen: E252. E250.
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie: 1434Kj (347Kcal)
Vetten: 34g waarvan verzadigd: 15g
Koolhydraten: 1,4g waarvan suikers: 1,4g
Eiwitten: 32g
Zout: 5,5g
Allergenen:
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. De Franse worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.
Schimmel op de worst:
Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product. Voor meer uitleg over de schimmel verwijzen wij graag naar onze blog: De Worstgroothandel - Schimmelvorming op droge worst
Houdbaarheid van de droge worsten:
Buiten de koeling zijn de droge worsten twee maanden houdbaar. Dichte dozen kunnen het best bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.
Overige informatie:
Land van Herkomst: Frankrijk
Merk: Eigen import
De Worst Groothandel is de specialist in import van gedroogde vleeswaren en charcuterie. Bekijk nu ons brede assortiment aan Worsten, Snijwaren en Delicatessen uit onder andere Frankrijk en Spanje.