- Besteld voor 12.00 uur wordt dezelfde werkdag verzonden.
- Gratis verzending boven € 500,00 naar Nederland en België
- Besteld voor 12.00 uur wordt dezelfde werkdag verzonden.
- Gratis verzending boven € 500,00 naar Nederland en België
You can compare a maximum of 3 products
Er zijn weinig verklaringen nodig voor de verwerking ervan. Het vlees is gezout en gemarineerd samen met de natuurlijke soorten die zorgen voor de smaak en het aroma dat het karakteriseert. Eenmaal gemarineerd wordt hij gedroogd tot hij optimaal gerijpt i Meer informatie
Italiaanse gedroogde ham 10 maanden gerijpt. Perfect voor op broodjes, borrelplank of als een mega groot cadeau. Gewicht is 5,5 kg Meer informatie
Jesus de Lyon traditioneel Frans recept. Ideaal om te snijden voor broodjes, beleg en borrelplank Meer informatie
Ongeveer 2,5 kg per stuk Meer informatie
Fijn gemalen worst met natuurlijke darm. Beschikbaar in diverse smaken. Ideaal om te snijden! Prijs is per kg. Meer informatie
Fijn gemalen worst met natuurlijke darm. Beschikbaar in diverse smaken. Ideaal om te snijden! Prijs is per kg. Meer informatie
Fijn gemalen worst met natuurlijke darm. Beschikbaar in diverse smaken. Ideaal om te snijden! Prijs is per kg. Meer informatie
Fijn gemalen worst met natuurlijke darm. Beschikbaar in diverse smaken. Ideaal om te snijden! Prijs is per kg. Meer informatie
Fijn gemalen worst met natuurlijke darm. Beschikbaar in diverse smaken. Ideaal om te snijden! Prijs is per kg. Meer informatie
Voor deze spekvariant worden de platte delen van de ham gebruikt. Van die stukken wordt het zwoerd (varkenshuid) verwijderd en overtollig spek weggesneden. Het vlees gaat in een gekruide pekel waaraan, naar smaak van de producent, eventueel peper en gemal Meer informatie
Een heerlijke worst, vergelijkbaar met bijvoorbeeld pain D'ardenne. De worst weegt ongeveer 350 gram per stuk. Ook wel Olifantenpoot genoemd door klanten. Meer informatie
Een authentieke worst vergelijkbaar met Pain D'Ardenne. De worst weegt ongeveer 350 gram en is heerlijk voor op brood of op de borrelplank. Een speciale worst omhuld met Provence kruiden Meer informatie
Een authentieke worst vergelijkbaar met Pain D'Ardenne. De worst weegt ongeveer 350 gram en is heerlijk voor op brood of op de borrelplank. Een speciale worst omhuld met kerrie kruiden Meer informatie
Een authentieke worst vergelijkbaar met Pain D'Ardenne. De worst weegt ongeveer 350 gram en is heerlijk voor op brood of op de borrelplank. Een speciale worst! Meer informatie
Een lekker pittige salami Extra. Afkomstig uit Spanje. Heerlijk op een borrelplank.
Gesneden en verpakt per 100 gram. Meer informatie
Charizo Pamplona, de verfijnde versie van de Chorizo. Kenmerkend is de smaak van de Pimenton (pikante paprika).
Gesneden en verpakt per 100 gram. Meer informatie
Heerlijke Salchichon vol van smaak. Perfect voor bij de borrel, als voorgerecht of zo uit het vuistje. Per 5 stuks te koop van 80 gram. Meer informatie
Met de machine gesneden in 100g per portie. Minstens 50% Iberisch ras. Iberico varkens die gebruikt worden voor Cebo de Campo-producten leven in een open ruimte op het veld en voeden zich met gras, wat eikels en veevoer. Op ambachtelijke wijze geproduceer Meer informatie
Heerlijke Serrano Ham, vol van smaak. Perfect voor bij de borrel, als voorgerecht of zo ui het vuistje. Per 5 stuks te koop van 100 gram. Meer informatie
Peppered Chorizo, de pikante versie van de Chorizo. Kenmerkend is de smaak van de Pimenton (pikante paprika).
Omhuld met een laagje peperkorrels
Gesneden en verpakt per 80 gram. Meer informatie
De droge worst met Le Montbrisonnais smaakt als een romige roquefortkaas. Maar liefst 12% kaas is verwerkt in deze worst. Dit is ongeveer 4 keer de normale hoeveelheid. Perfect voor de échte kaasliefhebbers dus! Meer informatie
De droge worst Le Caprin. De worst is gemaakt met 10% Le Caprin, een sterke en romige geitenkaas. De hoeveelheid kaas in deze worst
is ongeveer 3 keer de hoeveelheid die u gewent bent in onze worsten. Voor de echte geitenkaasfan is dit dus een worst die Meer informatie
De droge worst Le 1924. De smaak van deze blauwe kaas, Le 1924, is zeer sterk. In deze worst zit maar liefst 8% kaas verwerkt. dubbel zoveel als gebruikelijk. Mensen die van pittige blauwe kaas houden, kunnen hier niet omheen. Meer informatie
Er zijn weinig verklaringen nodig voor de verwerking ervan. Het vlees is gezout en gemarineerd samen met de natuurlijke soorten die zorgen voor de smaak en het aroma dat het karakteriseert. Eenmaal gemarineerd wordt hij gedroogd tot hij optimaal gerijpt i Meer informatie