- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Een lekker pittige worst met chili. Deze is niet direct pikant, maar heeft een nabrandertje. Als je hem ongeveer 20 seconden in de mond hebt wordt hij langzaam heerlijk pikant.
Alle droge worsten m.u.v. de runderworsten zijn op basis van varkensvlees. Het varkensvlees is gekruid en wordt verrijkt met Chili peper. De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. Vervolgens gaan de droge worsten naar een rijpingskamer voor 3-5 dagen. Tot slot naar een grote cel met een temperatuur van 16-20 graden waar ze ongeveer 6 weken hangen om te drogen.
Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product.
De droge worsten zijn 2 maanden houdbaar buiten de koeling. Hele dichte dozen kunnen bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.
Bijna al onze worsten zijn glutenvrij. Alleen de uienworst bevat gluten. Lactose kan in al onze worsten voor komen. Natuurlijk het meest in de worst waarin kaas verwerkt is.
In de meeste smaken worden geen noten verwerkt. Het is echter niet voor 100% uit te sluiten dat er kleine hoeveelheden noot in voorkomen. Veel noten komen voor in de worsten met walnoot, hazelnoot en kastagne.
Bekijk deze pagina voor aanvullende informatie.
---
De Worst Groothandel is de specialist in import van droge worst. Met meer dan 35 soorten droge worst uit o.a. Frankrijk.
Een lekker pittige worst met chili. Deze is niet direct pikant, maar heeft een nabrandertje. Als je hem ongeveer 20 seconden in de mond hebt wordt hij langzaam heerlijk pikant.
Alle droge worsten m.u.v. de runderworsten zijn op basis van varkensvlees. Het varkensvlees is gekruid en wordt verrijkt met Chili peper. De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. Vervolgens gaan de droge worsten naar een rijpingskamer voor 3-5 dagen. Tot slot naar een grote cel met een temperatuur van 16-20 graden waar ze ongeveer 6 weken hangen om te drogen.
Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product.
De droge worsten zijn 2 maanden houdbaar buiten de koeling. Hele dichte dozen kunnen bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.
Bijna al onze worsten zijn glutenvrij. Alleen de uienworst bevat gluten. Lactose kan in al onze worsten voor komen. Natuurlijk het meest in de worst waarin kaas verwerkt is.
In de meeste smaken worden geen noten verwerkt. Het is echter niet voor 100% uit te sluiten dat er kleine hoeveelheden noot in voorkomen. Veel noten komen voor in de worsten met walnoot, hazelnoot en kastagne.
Bekijk deze pagina voor aanvullende informatie.
---
De Worst Groothandel is de specialist in import van droge worst. Met meer dan 35 soorten droge worst uit o.a. Frankrijk.