Canibal Rub
Spaanse kruidenrub speciaal voor rundvlees. 60 gram. Verpakt per 12 stuks.
Lees de volledige productomschrijving
De smaakmaker speciaal voor rundvlees. 
Door ons geïmporteerd uit Spanje. 
Ingrediënten:
* zout, bruine suiker, mosterd, peper, knoflook, ui, rode peper, selderij, kruiden en koolzaad olie. 
Heel eenvoudig in gebruik. 
Meng 1 eetlepel kruidenrub met wat olijfolie. 
Wrijf het vlees of de vis in met de kruiden/olie mix. 
Het vlees of de vis kan daarna direct gebakken worden, maar je kunt het ook een paar uurtjes in de koeling leggen zodat de smaak goed in het vlees kan trekken. 
U kunt de rups ook gewoon over uw gerechten strooien of gebruiken in de jus wanneer u vlees of vis in een pan braadt. 
Verkrijgbaar in 4 smaken:
- Brava
- Canibal
- Elmar 
- Mediteraneo